Aksesuvarlar

Sadece sizin kulağınıza yayın yapan masaüstü hoparlör seti

Kişiye özel hoparlörİzlediğiniz videonun sesinin veya dinlediğiniz ses dosyalarının çevreniz tarafından da duyulmasından rahatsız mısınız? Kulaklık taktığınızda kapının zilini ya da size seslenildiğini duyamamaktan şikayetçi misiniz? Noveto N1 masaüstü hoparlör seti sizi bu sıkıntılardan kurtarmayı vaat ediyor.

Noveto N1 hoparlör setiCES 2022 Fuarı’nda kullanıcıların beğenisine sunulan Noveto N1 hoparlör seti sadece onu kullanan kişiye yayın yaparak başkalarını yayın sesini duymasını engelliyor. Genelde kullanmakta olduğumuz kulaklıklar teknik olarak kullanıcının kulaklarına yakın konumlandırılmış minik hoparlörler fikrinden oluşuyor. Bu minik hoparlörler dış sesleri engelleyerek ve gerektiğinde ters frekanslarla bu sesleri yok ederek yayını daha iyi duymanızı sağlıyor.

Noveto N1 hoparlör seti bundan farklı bir sisteme sahip. Diğer normal hoparlörler gibi masaüstünde konumlanan Noveto N1 bir Bluetooth kulaklık gibi kullanıcının kulağına doğru yayın yapıyor. Fakat bu hoparlörün bir diğer özelliği var ki o da kullanıcını kulağından başka bir yere yayın yapmaması.

Böylelikle kullanıcının yanında veya arkasında oturan herhangi biri bu sesleri duyamıyor. Ayrıca bu hoparlörlerden bir şeyler dinlerken kapını zilini, telefon sesini veya size seslenen birisini kolaylıkla duyabiliyorsunuz. Noveto N1 adeta kişiye özel hoparlör olarak da adlandırılabilir.

Noveto N1 sisteminin üst kısmındaki iki kamera kullanıcının yüzünün nereye baktığını takip ederek kulakların konumunu sürekli doğru olarak belirliyor ve böylece sesi doğru şekilde kulaklara yönlendiriyor.

CES 2022 Fuarı’nda ürününü sergileyen Noveto firması N1 hoparlörlerinin ne zaman kullanıcıya sunulacağını ve fiyatının kadar olacağını henüz açıklamış değil.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir