Cep Telefonları

Panasonic’ten taş gibi dayanıklı cep telefonu

Yüksek fiyatlı cep telefonları genellikle lüks özellikleriyle öne çıkar. Panasonic FZ-N1 akıllı telefon son derece sağlam ve dayanıklı yapısı ile dikkat çekiyor.

Panasonic dayanıklı cep telefonu

1.500 dolar fiyata sahip Panasonic FZ-N1 akıllı telefon son derece dayanıklı ve sağlam yapısı ile inşaat ve askeriye gibi zorlu kullanım koşulları için ideal. Tamamen toz ve kir geçirmez şekilde tasarlanan Panasonic FZ-N1 cep telefonu peş peşe 2.000 düşmeye karşı test edilmiş bir model. Su altında 30 dakika su geçirmezlik özelliğine sahip Panasonic FZ-N1 cep telefonunun sertleştirilmiş cam ekranı zorlu koşullara karşı dayanıklı.

Dayanıklı cep telefonu

Teknik özelliklerine bakıldığında Panasonic FZ-N1 cep telefonunun 4.7 inç HD ekranın yanı sıra Qualcomm Snapdragon 2.3GHz işlemciye, 2GB RAM belleğe ve 16GB dahili hafızaya sahip olduğu görülüyor.

Panasonic cep telefonu Android işletim sistemli FZ-N1 ve Windows 10 IoT Mobile Enterprise işletim sistemli FZ-F1 seçenekleriyle geliyor. Telefonseverler tüm bu dayanıklı ve sağlam özelliklere 1.599 USD fiyat karşılığında sahip olabilecekler.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir