Aksesuvarlar

Rulo şeklinde katlanabilen pratik klavye

Katlanabilen veya taşıması ve kullanması kolay esnek yapıdaki ürünler teknoloji dünyasında kendilerine yer ediniyor. Rulo şeklinde katlanabilen RoType klavye esnek yapısı ile hem kolay taşınabiliyor ve hem de her mekana uyum sağlayabiliyor.

RoType esnek klavye şeffaf yapısı ile adeta havada yazıyormuş hissi de veriyor. Rulo klavyede devreleri gizleyen özel bir film malzeme kullanılmış. Yüzde 92 şeffaf yüzeyi ve 0.04 mm inceliği ile RoType klavye herhangi bir zarar görmeden metal yuvasına defalarca rulo şeklinde katlanabiliyor ve kullanılacağı zaman açılabiliyor.

RoType rulo klavyenin ana donanımı metal kılıfında yer alıyor. Bu kılıf esnek klavyeyi rulo şeklinde içinde muhafaza etmesinin yanı sıra tüm önemli elektronik yapıyı bünyesinde barındırıyor. Kablosuz bağlantı işlemi bu kılıf aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir