Cep Telefonları

Sony Xperia E4 fotoğrafları ve özellikleri görüntülendi

Sony bu senenin eylül ayında Xperia E3 modelini duyurmuştu. Sızan fotoğraf ve görüntülere göre firma Sony Xperia E4 modeli üzerinde çalışmaya başlamış durumda.

Sony Xperia E4

Polonya kaynaklı Teleguru internet sitesi Sony Xperia E4 cep telefonuna ait olduğunu iddia ettiği çeşitli fotoğraf ve görüntüleri yayınladı. Fotoğrafların doğru olduğu düşünülürse, yeni Xperia E4 akıllı telefon Xperia E3 modelinde oldukça farklı olacak.

Xperia E4

Sony Xperia E4 akıllı telefon özellikleri
Görüntülere göre daha zarif ve şık bir görünüme sahip olan Xperia E4 cep telefonunda 5 inç büyüklüğünde 540 x 960 piksel çözünürlüklü ekran, dört çekirdek 1.3GHz MediaTek işlemci, 1GB of RAM bellek ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi bulunacağı görülüyor.

Xperia E4 duyuru tarihi
Sony Xperia E4 akıllı telefonun resmi duyurusunun MWC 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde yapılması bekleniyor fakat ocak ayı başında düzenlenecek olan CES 2015 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda cihazın bir örneğinin ziyaretçilerin beğenisine sunulacğaını da söyleyebiliriz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir