Aksesuvarlar

TomTom GO navigasyon cihazı

TomTom GO

İnteraktif harita ağırlıklı ilk navigasyon cihazı TomTom Go, navigasyon dünyasına yepyeni bir standart sunuyor. Sürücüler yüksek çözünürlüklü, kapasitif dokunmatik ekran aracılığıyla ihtiyaç duydukları seyahat bilgilerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Yepyeni İnteraktif Harita, dokunmak için ölçekler sunuyor. Sürücüler kolaylıkla dokunmatik olarak detaylı bir keşif için haritayı yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyor ve anlık bir hedef için rota bilgisi alabiliyorlar.

Akıllı telefon bağlantısına sahip TomTom GO navigasyon cihazı BlueTooth ile akıllı telefonlara bağlanarak TomTom Trafik’ten bilgi almaya uygun. Akıllı telefon bağlantısına sahip olan kullanıcılar var olan akıllı telefon datası ile TomTom Trafik’e ve aynı zamanda TomTom Hız Kamerası gibi diğer servislere erişebilir.

TomTom GO navigasyon cihazı
TomTom GO navigasyon cihazı ek özellikleri:

Rota Göstergesi: Bir bakışta temel trafik ve seyahat bilgileri. Rota Göstergesi hassas trafik bilgileri ve sürücülerin önündeki yolun kız kamerası bilgilerini verir.

Hızlı Arama: Sürücüler sezgisel arama sonuçları ile varış noktalarını daha kolay bulabilirler. Sürücüler aramasını yaptıkları varış noktasını yazmaya başlar başlamaz, hızlı arama varış noktasını bulmaya başlar.

My Places: Sürücüler ‘My Places’ uygulaması ile favori lokasyonlarını haritada görebilir ve haritalarını kişiselleştirebilirler. Bu uygulama, favori lokasyonlarını tekrar tekrar bulmalarını ve seyir etmelerini kolaylaştırır.

Yaşamboyu Haritaları: Her zaman en son harita ile sürücüleri yönlendirir. Ürünün ömrü için, sürücülerin her yıl cihazlarına haritanın dört ya da daha fazla güncellenmiş halini yüklemeleri gerekir. Sürücüler, karayolu ağı, adresleri ve ilgi çekici tüm güncellemeleri alır.

Hız Kameraları (üç aylık deneme): Sürücüler hız kameralarının uyarılarıyla çok daha rahat bir şekilde yol alırlar. Bu zamanlı uyarılar, sürücülerin yerel hız limitleri konusunda bilinçlenmelerini ve hız cezaları konusunda maddi kazanç sağlamalarına yardımcı olur. TomTom küresel sürüş topluluğunun bir parçası olarak gelişmiş ve son derece hassas uyarı servisinden faydalanacaksınız.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir