Aksesuvarlar

Avy Android akıllı hoparlör

Avy akıllı hoparlörTüketicilerle ilk kez CES 2015 Fuarı’nda buluşan Avy akıllı hoparlör müzik meraklılarına Hi-Fi sistem sunan Android tabanlı bir tablet.

İnternete bağlanabilen Avy akıllı hoparlör güçlü stereo ses kalitesini 1kg ağırlığında bir tablet yapısında sunuyor. Müzikseverler Avy Android akıllı hoparlör sayesinde tablet, tablet ayaklığı ve Bluetooth hoparlör gibi cihazları ayrı ayrı kullanmaktan kurtuluyor.

Android 5.0 Lollipop işletim sistemli Avy akıllı hoparlörde internetten, bir diğer harici cihazdan veya kendi hafızasından tüm gün boyunca müzik keyfi yaşamak için gerekli olan tüm uygulamalara yer verilmiş.

Avy akıllı hoparlör müzik çalmanın yanı sıra hulu veya YouTube gibi servisler üzerinden video da oynatabiliyor. Bu videolar Avy hoparlörün HDMI çıkışı aracılığıyla büyük ekranda keyifle izlenebiliyor.

Avy Android hoparlör

Siyah ve beyaz renk seçenekleri ile satışa sunulan Avy akıllı hoparlör dört çekirdek ARM 1.0 GHz işlemciye, 1 GB DDRIII RAM belleğe, 8 ya da 32 GB dahili hafızaya ve 64 GB’a kadar microSD kart desteğine sahip. Cihazın Wi-Fi 802.11b/g/n ve Bluetooth 4.0 bağlantısı da bulunuyor.

Avy akıllı hoparlörün standart modeli 129 USD ve Pro modeli de 169 UD fiyatla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir