Aksesuvarlar

Elemoon Smart akıllı bilezik

Akıllı gözlüklerden akıllı ayakkabılara, akıllı saatlerden akıllı tavalara kadar her geçen gün yeni bir giyilebilir teknoloji ürünü karşımıza çıkıyor. Üzerindeki farklı renklerde LED’ler bulunan proje aşamasındaki Elemoon Smart akıllı bilezik Bluetooth ile akıllı telefona bağlanarak çeşitli fonksiyonları yerine getirebiliyor.

Elemoon Smart akıllı bilezik
Elemoon Smart akıllı bilezik özellikleri
Henüz bir Kickstarter projesi olan ve gerçekleşmesi için gerekli olan 100.00 USD hedefinin yarısını geçmiş olan Elemoon Smart akıllı bilezik Bluetooth üzerinden akıllı telefonlara bağlanarak LED ışıkları ile uyarı ve bildirimleri çeşitli ikonlarla görüntülemek, cihazın konum bilgisinin belirlenmesine yardımcı olmak ve cep telefonu üzerinden bir çekim yaptıktan sonra kullanıcının giysilerinin rengine uyumlu şekilde kendi rengini ayarlamak gibi üç ana fonksiyonun kontrol edilmesine imkan veriyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir