Aksesuvarlar

Apple Watch akıllı saat detayları 9 Mart’ta açığa çıkıyor

Apple akıllı saatApple’ın 9 Mart tarihinde düzenleyeceği “saatleri ileri alma” etkinliğinde ana ilgi konusunun Apple Watch akıllı saat olması bekleniyor. Apple, akıllı saat modeli ile ilgili ilk duyurusunu geçtiğimiz sene, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus cep telefonlarının resmi tanıtımının yapıldığı yine bu etkinlikte gerçekleştirmiş ancak 2015 yılının başından önce bu cihazın beklenmemesi gerektiğini açıkça ifade etmişti.

Apple’ın bu etkinliğinde, giyilebilir teknoloji alanındaki ilk ürünü olan Apple Watch akıllı saat ile ilgili bir takım detaylarla özellikleri sergilemesi ve cihazın satış fiyatı ile piyasaya çıkış tarihi hakkında ipuçları vermesi bekleniyor. Etkinlikte ayrıca iPad Pro ve Retina MacBook Air duyurularının yapılma ihtimali de mevcut.

Apple Watch akıllı saat

Apple Watch akıllı saat özellikleri
Apple’ın ilk akıllı saati Apple Watch’ın ciddi bir sağlık monitörü uygulamasına ve Apple Pay mobil ödeme sistemine sahip olacağını biliyoruz. Apple, Starwood Hotelleri ile Apple Watch akıllı saatin oda anahtarı olarak kullanılabilmesi yönünde ortaklığa gitmiş durumda. Motorola, Samsung ve Pebble gibi akıllı saat modellerine rakip olarak gelen Apple Watch akıllı saatin elektronik ve teknoloji meraklıları tarafından nasıl karşılanacağını hep birlikte göreceğiz.

Apple Watch

Apple Watch fiyatı
Henüz fiyat bilgileri kesinleşmiş olmamakla beraber Apple Watch akıllı saatin fiyatının 349 USD’den başlayacağı ve Apple Watch Edition kategorisinde altın ve benzeri kıymetli malzemelerle tasarlanmış olan üst seviye özel modelinde birkaç bin dolara ulaşacağı tahmin ediliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir