Aksesuvarlar

AOC myConnect taşınabilir monitör

AOC’nin netbook, notebook ya da diğer taşınabilir bilgisayar kullanıcılarına yönelik AOC myConnect taşınabilir monitörü daha fazla çalışma verimliliği için ek ekran alanı yaratıyor.

AOC myConnect taşınabilir monitör
Ekstra hızlı şarj ve mükemmel görüntü kalitesi sağlayan USB 3.0 uyumlu AOC taşınabilir monitör mobil kullanıcılara anında çifte monitör kurulumu sağlıyor. Monitörün sadece 1.28 kiloluk ağırlığı, aynı zamanda da süper ince tasarımı bu monitörü iş ya da eğlence amaçlı seyahatlerde mükemmel bir yol arkadaşı kılıyor.

AOC taşınabilir monitör fiyatı
Monitörün USB bağlantısı sayesinde, tam altı USB ekranı bağlamak mümkün. Böylece notebook kullanıcıları için çoklu görev yürütme düzeyi sağlanıyor. AOC myConnect E1759FWU taşınabilir monitör Kasım 2014’ten itibaren KDV dahil 199 USD perakende satış fiyatıyla piyasada bulunabilecek.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir