Aksesuvarlar

Apple Watch akıllı saat nisan ayında satışa sunuluyor

Apple Watch akıllı saatApple geçtiğimiz sene içerisinde Apple Watch saati tanıttığında bu senenin başlarında piyasaya sunabileceğine dair işaretler vermişti. Apple’ın CEO’su Tim Cook Apple Watch akıllı saatin nisan ayında satışa sunulacağını açıkladı.

Apple akıllı saatApple Watch akıllı saat özellikleri
Apple firmasının ilk kez bir ürününün piyasaya çıkış tarihi ile ilgili açıklama yaptığı Apple Watch akıllı saat ekran kaydırma, yakınlaştırma ve dolaşımda kendine özgü bir tarz getiriyor.

Apple Watch akıllı saat sahipleri bileklerine takılı bir cihazdan mesaj alma ve gönderme, Apple iPhone akıllı telefonlarına gelen aramaları cevaplama ve Digital Touch üzerinden kalp ritmi vs gibi bilgileri gönderebiliyor. Çeşitli sağlık ve fitness uygulamalarını da bünyesinde barındıran ve 19 saate varan kullanım süresi sunan Apple Watch saat Wi-Fi 802.11b/g ve Bluetooth 4.0 kablosuz bağlantıyı destekliyor.

Apple WatchApple Watch renk seçenekleri ve satış fiyatı
Apple Watch akıllı saat cilalı veya siyah renk paslanmaz çelik gövdeli Apple Watch; uzay grisi veya gümüşi alüminyum renkli Apple Watch Sport ve 18 ayar altın malzeme kullanılmış Apple Watch Edition olmak üzere üç değişik modeli ile satışa sunulacak. Apple Watch fiyatı 349 USD.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir