Tasarım Ürünler

Su altında iletişim sağlayan yüz maskesi

Su altı dalgıçlığı meraklıları genel olarak tüplü ya da tüpsüz yani şnorkel ve gözlük takımı bu hobilerini yaşarlar. D-Mask yüz maskesi daha rahat nefes alma imkanı sunduğu gibi diğer dalgıçlarla su altında konuşarak iletişim kurmalarını sağlıyor.

Dalgıcın alın, çene ve yanakları dahil tüm yüzünü kapatan tasarımı ile geleneksel su altı maske ve şnorkel takımlarından ayrılan D-Mask su altı maskesi aynı zamanda istendiği takdirde dalış tüpü ile de kullanılabiliyor.

Yenilikçi bir teknoloji olan kemik ses iletimi telsiz sistemine sahip olan D-Mask su altı maskesi yine geleneksel sistemdeki işaret diliyle konuşmaya kıyasla çok daha gelişmiş şekilde su altında rahatça iletişim kurabilmeye olanak veriyor.

D-Mask su altı maskesinin dikkat çeken diğer özellikleri arasında dahili LED kafa lambası ile suyun koşulları, derinlik, basınç ve hava durumu gibi bilgileri ekrandan izleme konforu sunan projeksiyon ekran yer alıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir