Televizyonlar

Samsung Sero dik ekranlı televizyon

Akıllı cep telefonları hayatımızdaki alışkanlıklarımızı değiştirdiği gibi teknolojide standartları da sarsmaya kararlı. Samsung Sero TV yatay ekran yerine dik ekran tasarımı ile videoları ve görüntüleri akıllı telefon ekranlarında izlemeye alışmış yeni nesle hitap ediyor.

Sero dik televizyonun 43 inç QLED ekranı yana çevrilerek yatay olarak da kullanılabiliyor. Video çözünürlüğü ile ilgili herhangi bir bilgi verilmeyen dik ekranlı Samsung Sero televizyon 4.1 kanal ses, 60 wat hoparlörlere sahip.

Telefon alışkanlıklarına dayanarak tasarlanan Sero dik TV kullanıcıların akıllı telefonları üzerinden NFC bağlantı aracılığıyla video görüntü izleyebilmeleri için geliştirilmiş. Televizyon olarak kullanılmadığında Samsung Sero dik TV ekranı saat, fotoğraf albümü veya resimler görüntülemek için kullanılabiliyor. Dik ekranlı televizyon uzaktan kumanda ile ya da dahili olarak entegre Bixby dijital yardımcı sistemi idare ediliyor.

Şimdilik sadece Güney Kore’de satışa sunulacak olan dik ekranlı Samsung Sero televizyonun fiyatı 16.300 dolar gibi yüksek bir seviyede.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 8

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir