Televizyonlar

Yeni LG 4K LED TV’ler

CES Tüketici Elektroniği Fuarı bu sene de büyük bir televizyon etkinliği olacak ve LG de yeni modelleri ile fuarın önde gelen firmalarından olacak gibi görünüyor. LG fuarda en az dokuz yeni seri 4K LED TV modelini tanıtıyor: UC9, UB9800, UF9500, UF9400, UF8500, UF7700, UF6800, UF6700.

LG Quantum Dot TV

LG Quantum Dots ve ColorPrime televizyonlar
Lgnin Quantum Dot teknolojisi partikül büyüklüklerine göre farklı renkler yayan kristal materyallere dayanıyor. 2 ve 10 nanometre boyutlarındaki nano kristalleri kullanarak çalışan Quantum Dot teknolojisi bu küçük kristallerin boyutlarına göre değişen farklı renkler yaymasını sağlıyor. Quantum Dot teknolojisine sahip LG ekranlar son derece geniş renk dizileri aracılığıyla 4K içeriklerin gösterilmesi için oldukça ideal bir çözüm oluşturuyorlar.

Daha çok bir pazarlama terimi olan ve Quantum Dots teknolojisini de kapsayan ColorPrime ise LG’nin renk verilerine göre renk skalasını yüzde 30 daha fazla iyileştirme anlamına geliyor.

LG 4K LED TV

2015 Serisi LG 4K LED TV özellikleri
LG’nin 2015 serisi televizyon modellerinde Web OS işletim sistemi anahtar bir role sahip. LG’nin dokuz yeni 4K LED TV modelinden beşinde Harman Kordon tarafından geliştirilmiş olan Ultra surround ses sistemi kullanılmış.

LG’nin 2015 CES Fuarı‘nda sadece LED televizyon modelleri yetinmeyerek yeni OLED TV modellerini de sergilemesi bekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 8

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir