Tasarım Ürünler

BloomSky kişisel hava durumu istasyonu

Hava durumu bilgilerini genellikle televizyondan ya da akıllı telefonumuzun veya bilgisayarımızın ekranından kontrol ederiz. BloomSky firmasının akıllı kullanım özelliklerine sahip kişisel hava durumu istasyonu değişen hava verilerini ciddiye alan ve yakından takip etmek isteyenler için ideal bir ürün.

BloomSky kişisel hava durumu istasyonu

Kullanıcıların evlerine kurabilecekleri BloomSky akıllı hava durumu istasyonu elde ettiği son derece lokal bilgileri kullanıcının akıllı telefonuna direkt olarak gönderiyor. Kullanıcılar isterlerse bu hava durumu bilgilerini çektikleri fotoğraflar eşliğinde sosyal ağlarda anında paylaşabiliyorlar.

BloomSky akıllı hava durumu istasyonu ilave sensörlerle takviye edilerek sıcaklık, barometrik basınç, rutubet, rüzgar hızı ve yönü gibi ilave verileri toplamak için de kullanılabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir