Aksesuvarlar

iPad Air 2 için Logitech Keys-To-Go taşınabilir klavye

Logitech, iPad Air 2 tablet için özel olarak tasarladığı yeni ince, bağımsız, her yere taşınabilir Logitech Keys-To-Go Bluetooth klavyesini 6.1 mm ve 180 gram ağırlığı ile kolayca çantanıza koyabilir, hatta ceketinizin cebine bile sığdırabilirsiniz.

iPad Air 2 taşınabilir klavye

Laptop’unuzdan alışık olduğunuz tuş dizilimiyle konforlu yazma deneyimine sahip Logitech Keys-To-Go’nun su geçirmez FabricSkin ile kaplanmış yüzeyi, düşmelere karşı koruma sunarken, kırıntılar tuşlar arasında birikmiyor ve sıvılar kolayca akıp gidiyor.

Logitech Keys-To-Go klavye fiyatı
Üç aya kadar batarya süresine sahip klavyenin tüm iPad ve iPad miniler için kırmızı, siyah ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor. iPad Air 2 için tasarlanan Logitech Keys-To-Go taşınabilir klavye Aralık sonu Türkiye’de satışa sunulacak. Logitech Keys-To-Go tavsiye edilen satış fiyatı 69.99 Euro.

Logitech Keys-To-Go taşınabilir klavye özellikleri

  • Kolay taşınabilir: İnce ve hafif tasarımı ile Logitech Keys-To-Go ceketinizin cebinde veya çantanızda her yere taşınabiliyor.
  • Suya dayanıklı ve temizlenebilen FabricSkin: Su geçirmez FabricSkin ile kaplanmış yüzeyi, düşmelere karşı koruma sunarken, kırıntılar tuşlar arasında birikmiyor ve sıvılar kolayca akıp gidiyor.
  • Konforlu tuş dizlimi ve iOS kısa yol tuşları: Bluetooth özellikli ve iyi ayarlanmış tuş boşluklarıyla mükemmel bir yazma deneyimi sunarken, iOS kısayol tuşlarıyla da  laptop’unuzda alışık olduğunuz tuş dizilimini sağlıyor.
  • Şarj edilebilir pil ve pil kontrol göstergesi: Üç aya kadar pil süresine ve pil azaldığında uyarı veren göstergeye sahip.
  • Ölçüler: 242 mm x 137 mm x 6 mm
  • Ağırlık: 180 gram
2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir