Akıllı Telefonlar

HTC Desire EYE Selfie cep telefonu

HTC Desire EYE cep telefonu

HTC’nin yeni selfie akıllı telefonu Desire EYE 13 megapiksel çözünürlüklü arka ve ön kamerası sayesinde görüntü kalitesinden ödün vermeden zumlama, kırpma ve baskı çıkartma imkanı tanıyor.

HTC Desire EYE ile harika Selfie fotoğraflar
Hakkındaki söylentileri HTC Eye modeli adı altında daha önce haber yaptığımız yeni HTC Desire EYE akıllı cep telefonunun BSI Arka Aydınlatmalı sensörleri loş ışıklı koşullarda dahi net dijital fotoğraflar yakalarken her iki kamera üzerindeki akıllı çift LED flaş ise, ortamdaki ışık düzeyleri daha da düştüğünde de sizi iyi gösteren, doğal tonlar sağlıyor.

Yeni HTC Desire EYE Selfie telefonun dikkat çeken diğer özellikleri arasında Qualcomm Snapdragon 801 işlemci, yüksek hızlı 4G bağlantı desteği, HTC’nin yeni Akıllı Göz deneyimi (Eye Experience), Zoe uygulaması, üç gelişmiş mikrofon, HTC BoomSound, 5.2 inç büyüklüğünde ekran, çift renkli sugeçirmez tek parça gövde ve odaklama için iki kademeli özel kamera tuşu yer alıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir