Akıllı Telefonlar

Kyocera Torque G02 deniz suyuna dayanıklı ilk akıllı telefon

Kyocera Torque G02 akıllı telefon

Kyocera sağlam, dayanıklı ve aynı zamanda sıklıkla ekonomik fiyat etiketine sahip cep telefonları üretmeye devam ediyor. Kyocera Torque G02 deniz suyuna dayanıklı ilk akıllı telefon olmasıyla dikkat çekiyor.

Torque G02

Deniz suyuna dayanıklı Kyocera Torque G02 akıllı telefon
Şimdilik sadece Japonya’daki telefonseverlerin beğenisine sunulan Kyocera Torque G02 akıllı telefon kırmızı, sarı ve yeşil renk seçenekleri le geliyor. Islak parmaklarla ya da eldiven ile kullanmanın mümkün olduğu Torque G02 cep telefonu serinin sugeçirmez cep telefonları Torque ve Kyocera Brigadier modelleri gibi suya, darbelere ve toz ile kire dayanıklılık konusunda askeri standartları karşılıyor. Fakat Kyocera G02 telefonun en önemli ve dikkat çeken özelliği tuzlu deniz suyunda çekim yapabilmesi.

Kyocera Torque G02

Kyocera Torque G02 özellikleri
Su altı çekimlerinde daha canlı renkler ve kolay çekim için özle sualtı çekim moduna da sahip olan Kyocera Torque G02 akıllı telefonun 13 megapiksel çözünürlüklü arka kamerası ve 5 megapiksellik ön kamerasının yanı sıra 4.7 inç / 12cm büyüklüğünde ekranı, Qualcomm Snapdragon 400 SoC 1.4GHz dört çekirdek işlemcisi, Adreno 305 GPU grafik işlemcisi, 2 GB RAM belleği, 16 GB dahili hafızası, microSD hafıza kartı yuvası ve Android Lollipop 5.1 işletim sistemi bulunuyor.

Şu an için KDDI ve Okinawa Cellular operatörleri aracılığıyla sadece Japonya’da satışa sunulan Kyocera Torque G02 akıllı telefonun satış fiyatı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir