Aksesuvarlar

iPad mini için Türkçe klavye

iPad mini klavye

iPad mini’nin ince, şık ve hafif stiliyle uyumlu bir şekilde tasarlanan Logitech Ultrathin Keyboard mini Türkçe versiyonu ile artık fotoğraf ve filmlerinizi düzenlerken, müzik dinlerken ya da yazı yazarken daha fazla kontrol ve yaratıcılık sunarak iPad uygulamalarını daha keyifli bir kullanım sunuyor.

iPad klavye

İnce alüminyum kapağı ile iPad mini’nize tam uyum sağlayan Logitech Ultrathin Keyboard mini, güçlü entegre manyetik tutucularıyla iPad miniyi güvenli bir şekilde koruyor. Koruyucu klavyeyi ters çevirerek, geleneksel yazı yazma şablonunun yanı sıra ‘kopyala’ ve ‘yapıştır’ gibi sık kullanılan kısayol tuşlarına da sahip dahili Bluetooth EasyType klavyeyi kullanabilirsiniz.

Logitech Ultrathin Keyboard mini Türkçe klavyenin dahili standı sayesinde ise iPad’inizi en uygun açıda tutabilirsiniz. Logitech Ultrathin Keyboard mini’nin kapağını açtığınızda, hızlı on/off özelliği sayesinde iPad’iniz otomatik olarak açılır, kapadığınızda ise uyku moduna geçiyor. Koruyucu klavye üç ay pil ömrüne sahip.

Nisan 2013’de itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak Logitech Ultrathin Keyboard mini Türkçe versiyonu için tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 199 TL (KDV dahil).

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir