Aksesuvarlar

Akıllı telefonlar için harici flaş aksesuvarı

Akıllı telefonlar için flaşGünümüzde, yüksek çözünürlüklü kameraya ve bu kamerayı destekleyen flaş özelliğine sahip olmayan bir akıllı telefon görmek oldukça zor. Knog’un Expose haricî flaş aksesuvarı akıllı telefon ile fotoğraf çekmeyi sevenlere loş ışıkta ekstra güçlü ışık sağlıyor.

Mobil cihazlar için flaş üreten Avustralyalı bir firma olan Knog’un Expose harici flaş birimi piyasa mevcut modellere bir alternatif oluşturuyor. Anahtarlığınıza takıp yanınızda rahtlıkla taşıyabileceğiniz kadar küçük bir model olan Expose harici flaşı dilediğiniz zaman akıllı telefonunuza monte edip ekstra ışık yardımı ile fotoğraflarınızı çekebiliyorsunuz.

Expose akıllı telefon flaşı beraberinde bir cep telefonu uygulaması ile geliyor. Telefon sahipleri bu telefon uygulaması sayesinde fotoğraf çekimlerinde flaş, zaman ayarlı flaş, sürekli flaş ve benzeri seçeneklerini diledikleri gibi tercih edebiliyorlar. Telefonseverler bu uygulama aracılığıyla beyaz dengesini ve parlaklığı da ayarlayabiliyorlar.

9 adet LED lamba içeren Knog Expose harici telefon flaşı 130 lümen aydınlatma gücüne sahip. Bir sat süreyle çekim yapma süresi sunan Knog Expose harici cep telefonu flaşı 60 USD fiyatla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir