Video Kameralar

HP Action Cam video kameralar

Her türlü çevresel koşullarda kullanılabilen ve özel olarak tasarlanan HP Action Cam’ler ile kayak yaparken, bisiklete binerken veya paraşütten atlarken yaşanılan adrenalin dolu anları kaydetmek çok kolay.

HP Action Cam
HP Action Cam özellikleri
Dahili bilek kumandasıyla 15 metreye mesafeye kadar hem video hem de fotoğraf çekebilen HP Action Cam’lerin 2 çeşidi bulunuyor.

HP Action Cam ac200w
HP ac200w Action Cam
60 metre suya dayanıklı ve akıllı telefonlarla uyumlu HP AC200W 170 derecelik ultra geniş açılı lensler ile olağanüstü video ve fotoğraflar çekebiliyor. Xcam uygulamasıyla kameranın görüş açısından aynı anda tablet veya akıllı telefonlara görüntü aktarımı yaparak uzaktayken de kolayca kullanmak mümkün. Radyo frekansıyla bağlantı sağlayan, 5 metreye kadar suya dayanıklı bileklik kumandasıyla fotoğraf ve video çekilebiliyor, kaska yerleştirilen AC200W ile bilek kumandasından kayıt yapılabiliyor.

HP Action Cam ac150
HP ac150 Action Cam
HP ac150 Action Cam, kolayca kontrol edilebilir dayanıklı ve ergonomik su geçirmez kabıyla dalgıç maskelerine, bisiklet ve motor kasklarına uyumlu. Video kaydı yapılabilen ve fotoğraf çekilebilen HP ac150 Action Cam su geçirmez kutusu ile veya haricen kullanılabilen Parlak 1.5 inç ekran ve kolayca ulaşılabilen tuşlarıyla en uygun modun seçilebilmesinde kolaylık sağlıyor.

HP Action Cam video kamera fiyatları
HP ac150 ile dahili mikrofon ve hoparlör sayesinde videolarda gerçek zamanlı ses kaydı da yapılabiliyor. HP ac200w Action Cam satış fiyatı 799 TL ve HP ac150 Action Cam fiyatı da 599 TL.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir