Akıllı Telefonlar

20 megapiksel kameralı Samsung Galaxy K zoom

Galaxy K zoomSamsung Galaxy K zoom, gelişmiş dijital kamera teknolojisi ile Samsung’un Galaxy deneyimini bir araya getiriyor. Kamerayı odak noktasına alan Samsung Galaxy K zoom’un, profesyonel bir kameranın kontrol özellikleri ve fonksiyonlarını sunan gelişmiş teknik kamera sistemi bulunuyor.

Samsung Galaxy K zoom20 megapiksel kameralı Galaxy K zoom
Galaxy K zoom’un göz alıcı incelik ve şıklıktaki gövdesinde bulunan, kasa içinde gizlenebilen lens teknolojisi 10x optik yakınlaştırma yapabiliyor. 20,7 megapiksellik BSI CMOS sensör, ultra net ve ayrıntılı görüntüler oluşturuyor.

Galaxy K zoomSamsung Galaxy K zoom cep telefonu
Cihaz, hareketin neden olduğu bulanık görüntüyü önleyen Optik Görüntü Sabitleyici (OIS) özelliğine de sahip. Bu özelliklerle, cihazla optik zoom yapıldığında ve düşük ışık ortamlarında bile canlı ve net fotoğraf ve Full HD videolar çekebiliyor.

Samsung Galaxy K zoomSamsung Galaxy K zoom akıllı telefon
Kompakt tasarımı sayesinde, üst düzey taşınabilirlik sunan Galaxy K zoom’un ergonomik kavrama özelliğinin yanı sıra şık ve özgün hatları, yumuşak ve rahat bir kullanım hissi veriyor. Galaxy K zoom’un Ultra Enerji Tasarrufu Modu pil tüketimini asgari düzeye indirirken, S Health Lite kişisel bir fitness koçluğu yapıyor, Studio uygulaması ise fotoğraf ve videoların kolaylıkla düzenlenmesini sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir