Tabletler

iPad Air Plus tablet 2015’in ortalarında piyasaya çıkıyor

Apple’ın büyük ekranlı bir tablet üzerinde çalıştığı söylentileri birkaç aydır internette dolaşıyordu. Ekim ayındaki yeni iPad’lerin tanıtımında bu model ile ilgili hiçbir detay şekillenmemişti ancak Japonya kaynaklı söylentilere göre iPad Air Plus tablet 2015’in ortalarında piyasaya çıkacak.

iPad Air Plus tablet

Söylentiler yeni iPad Air Plus’ın teknik özelliklerine de ışık tutuyor. 12.2 inç büyüklüğünde ekrana sahip olması beklenen iPad Air Plus tabletin ölçüleri 305.31 x 220.9 x 7 mm. Bir fikir vermesi açısından serinin son modeli iPad Air 2 tablet 240 x 169 x 6.1 mm ölçülerinde olduğunu hatırlatalım.

iPad Air Plus tabletin diğer özellikleri arasında yeni nesil iPhone cep telefonları ve iPad‘lerde de göreceğimiz A9 işlemci ve kasanın dört kenarında da birer tane olmak üzere cihazı hangi yöne çevirirseniz çevirin kayıpsız stereo ses kalitesi sağlayan dört adet dâhili hoparlör yer alıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir