Akıllı Telefonlar

Alcatel Onetouch IDOL 3 akıllı telefon

Alcatel Onetouch IDOL 3

Alcatel Onetouch, yeni nesil akıllı telefonu IDOL 3’ü MWC 2015 Mobil Dünya KOngresi’nde teknoloji tutkunlarının beğenisine sundu. Sınıfının en iyi bileşenleri ve yazılımıyla üretilen IDOL 3 cep telefonu, kendi alanında lider tasarımcıların imzasını taşıyor.

Onetouch IDOL 3

İki JBL hoparlörlü Alcatel Onetouch IDOL 3
Dünyada ilk defa karşılıklı yerleştirilen iki JBL hoparlör sayesinde telefonu ters tutarak konuşabilme imkanı sunan Alcatel Onetouch IDOL 3 akıllı telefon kaliteli müzik dinlemeyi sevenleri yeni bir deneyimle buluşturuyor.

Alcatel Onetouch IDOL 3 akıllı cep telefonu

Technicolor renk teknolojisi 5.5 inç ekran
4.7 inç ve 5.5 inç olmak üzere iki modeli bulunan Alcatel Onetouch IDOL 3 cep telefonunun Technicolor renk teknolojisine sahip yüksek çözünürlüklü ekranı kullanıcılara tüm açılardan kusursuz görüş imkanı sunuyor.  Önemli anları yakalamak isteyen telefon meraklıları 13 megapiksel çözünürlüklü arka kamera ve yeni nesil sensör sayesinde yaratıcı fotoğraflara imza atabiliyor.

GSMA Mobil Dünya Kongresi ile dünyaya duyurulan Alcatel Onetouch IDOL 3 akıllı telefonun Türkiye’de 2015 yılının ikinci yarısında  satışa sunulması bekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir