Akıllı Telefonlar

Alcatel OneTouch PIXI 3 üç işletim sistemi ile çalışabiliyor

Alcatel’in duyurduğu yeni OneTouch PIXI 3 cep telefonu Android, Windows ve Firefox OS işletim sistemlerinin her biri ile çalışabiliyor.

Alcatel OneTouch PIXI 3

Alcatel OneTouch markasının CES 2015 Fuarı’nda sergileyeceği yeni PIXI 3 akıllı telefon serisi başlıca işletim sistemlerinin üçünü birden destekleyen kendine özgü yapısı ile bir ilke imza atıyor. Telefonseverler Alcatel OneTouch PIXI 3 cep telefonlarında Windows, Android veya Firefox işletim sistemlerinden dilediklerini kullanabilecekler.

Alcatel OneTouch PIXI 3 telefon özellikleri
Üretici firma henüz Alcatel OneTouch PIXI 3’ün özellikleri hakkında detaylı bilgi vermemiş olmasına rağmen üç farklı işletim sistemini destekleyen OneTouch PIXI 3 akıllı telefon serisi 3.5 inç, 4 inç, 4.5 inç ve 5 inç ekran seçenekleri sunuyor.

4 inç, 4.5 inç ve 5 inç ekrana sahip modeller hem 3G ve hem 4G LTE bağlantıyı desteklerken 3.5 inç ekrana sahip Alcatel OneTouch PIXI 3 cep telefonları sadece 3G bağlantıya sahip olacak.

Kullanıcının tercih edeceği işletim sistemi ile çalışacak olan Alcatel OneTouch PIXI 3 akıllı telefon ile ilgili detayları CES Fuarı‘nda öğreneceğimizi umuyoruz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir