Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy S6 Active sugeçirmez akıllı telefon

Samsung Galaxy S6 ActiveAT&T işbirliği çerçevesinde sunulan Galaxy S6 Active akıllı telefon Samsung’un Galaxy S6 modelinin darbelere ve farklı kullanım koşullarına dayanıklı bir versiyonu. Çoğu teknik özeliği le S6 ile aynı olan Samsung Galaxy S6 Active akıllı telefon 5.1 inç Quad-HD Super AMOLED ekrana, Home tuşuna çift dokunarak kolayca devreye sokulabilen 16 megapiksellik arka kameraya ve 5 megapiksel ön kameraya sahip.

Galaxy S6 ActiveGalaxy S6 Active özellikleri
Sağlam ve dayanıklı bir gövdeye sahip olan Galaxy S6 Active akıllı telefonun diğer özellikleri arasında 32 GB dahili hafıza ve 64 bit sekiz çekirdek Exynos 7420 işlemci, 3GB RAM bellek, Touchwiz destekli Android 5.0.2 Lollipop işletim sistemi ve 4G LTE desteği sayılabilir. Dahili hafızası genişletilemeyen Samsung Galaxy S6 Active akıllı telefonun pil kapasitesi ise S6 modeline kıyasla %40 daha fazla.

Kablosuz şarj edilebilme ve hızlı şarj olabilme özelikleriyle öne çıkan Galaxy S6 Active telefonda 3.500 mAh pile yer verilmesine karşılık parmak izi sensörü kaldırılmış. Samsung Galaxy S6 Active’in takviyeli gövde tasarımı IP68 standartları çerçevesinde suya ve toz ile kir bulaşmasına karşı dayanıklı. Cihaz 3 metre derinlikte su altında uzun süreli kullanılabiliyor.

S6 ActiveSamsung Galaxy S6 Active fiyatı
Samsung Galaxy S6 Active akıllı telefon AT&T tarafından 695 USD fiyatla satışa sunuluyor. Galaxy S6 Active renk seçenekleri beyaz, mavi ve gri.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir