Dizüstü Bilgisayarlar

XO-infinity modüler laptop eğitim sektörünü hedefliyor

XO-infinity modüler laptop

Daha önce de Her Çocuğa Bir Laptop projesine imza atan Sidney kaynaklı One Education yeni ürünü XO-infinity modüler dizüstü bilgisayar ile eğitim sektörünü hedefliyor. Kompakt boyutları, ekonomik fiyatı ve düşük maliyetinin yanı sıra düşük enerji harcayan yapısı ile XO-infinity modüler dizüstü bilgisayar gelişmekte olanlardan ve yeni gelişenlere kadar dünyanın her ülkesinde eğitim alanında kullanılmayı hedefliyor.

modüler laptop

Daha önce modüler akıllı telefon projesinden de hatırlayacağımız bu konseptin dizüstü versiyonu olan XO-infinity modüler laptop, parçaları kolay güncellenebilecek ve değiştirilebilecek şekilde özel olarak tasarlanmış. XO-infinity modüler dizüstü bilgisayar projesinin temelinde, çocuklara bir laptop verilmesi ve çocuk büyüdükçe parçaları ve modüllerini değiştirerek laptopun da çocuğun ihtiyaçlarına uygun olarak uyum sağlamak yöntemiyle onunla birlikte büyümesi düşüncesi yatıyor. Böylelikle XO-infinity modüler laptopun bir çocuğa on sene hizmet vermesi amaçlanıyor.

Üretici firma one Education XO-infinity modüler dizüstü bilgisayarın geliştirilme aşamasının sonlandığını ve endüstriyel tasarım aşamasında olunduğunu ifade etti.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir