Video Kameralar

Sony Action Cam giyilebilir video kamera

Sony’nin CES 2014’te tanıttığı su sıçrama korumalı yeni giyilebilir video kamera Action Cam HDR-AS100V, 50 Mbps’de XAVC S formatında Full HD görüntü kalitesi sunuyor.

Sony Action Cam video kamera
Yenilenen Sony Action Cam HDR-AS100V kayaktan yarış pistine ve hatta çamurla kaplı patikalara kadar ekstrem maceralara olan tutkunuzu tatmin ediyor. Video kameranın güçlendirilen yeni ZEISS Tessar 170 derecelik geniş açılı lensi, 13,5 megapiksel Exmor R CMOS sensörü ve güçlü yeni BIONZ X görüntü işlemcisi sayesinde, görüntüler daha da canlı ve net.

Action Cam giyilebilir kameraBir ilk olarak, Action Cam artık etkin yeni XAVC S video formatını kullanarak 50 Mbps’ye kadar yüksek bit hızlı kayıt ile Full HD görüntüleri de yakalayabiliyor. İnce tasarımı hava ve su direncini düşürürken su sıçrama korumalı gövdesi  yağmurların bataklığa dönüştürdüğü bisiklet patikalarında su geçirmez kılıfa ihtiyaç duymamanızı sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir