Tasarım Ürünler

Güneş enerjisiyle çalışan scooter

Güneş enerjisiyle çalışan scooterTayvanlı NanoWin Technology, Dünyanın ilk katlanabilir solar elektrikli scooter’ını Türkiye’ye getiriyor. Sadece 20 kilogram ağırlığındaki bu elektrikli CIGS solar teknoloji and CIGS solar modülleri sayesinde güneş enerjisini elektriğe çeviriyor. Solar elektrikli scooter, bir dolu batarya ile 174 kilometre yol yaparak rakiplerine 4 katı fark atıyor.

Güneş enerjisiyle çalışan scooter özellikleri
Sadece 20 kilogram ağırlığındaki, saatte 35 kilometre hıza çıkabilen ve çanta gibi taşınabilen “Birleşmiş Milletler Bluesky Ödüllü ” elektrikli scooter, dünyanın en inovatif tasarımları arasında gösteriliyor. Güneş enerjisiyle çalışan scooter 16, 26 ve 35 kilometre olmak üzere 3 farklı hız seçeneğinde kullanılabiliyor ve 45 derecelik eğimleri rahatça aşabiliyor.

Şık bir taşıma çantası ile birlikte sunulan ve su geçirmez motor ve batarya mekanizmasına sahip olan dünyanın ilk katlanabilir elektrikli scooter’ını kullanan sürücülerin trafik ve park etme gibi sorunları yok çünkü sürücü ulaşmak istediği yere vardığında, scooterını katlayarak gittiğe yere götürebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir