Aksesuvarlar

Misfit Flash akıllı saat

Misfit Flash akıllı saat fosforlu ve canlı renk seçenekleriyle hem stil sahibi bir aktivite saati hem de kullananların tarzına renk katacak heyecan verici bir aksesuvar. Şık tasarımının yanı sıra teknolojik özellikleriyle de dikkat çeken Misfit Flash sokakta yürürken, havuzda yüzerken, spor yaparken ve hatta uyurken aktivite seviyenizi her an izliyor.

Misfit Flash akıllı saatMisfit Flash özellikleri
Özel tasarımlı yumuşak plastik malzemeden üretilen, dayanıklı ve 30 metreye kadar su geçirmeyen Misfit Flash, özel bilekliği ya da klipsi ile her türlü kıyafete ve ayakkabıya tutturularak kullanılabiliyor. Misfit Flash’ın en önemli özelliklerinden biri de her gün şarj etmeye gerek kalmadan 6 ay süreyle pille çalışması.

Misfit Flash akıllı saatlerMisfit Flash akıllı saat uygulamaları
Misfit Flash akıllı saat ile ne kadar yürüdüğünüzü, kaç kalori harcadığınızı, uyku sürenizi ve kalitenizi iOS ya da Android cihazına yüklenebilen uygulama sayesinde anında öğrenebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla yarışarak ve yediklerinizin fotoğrafını çekip paylaşarak, Misfit Flash’ın eğlenceli dolu sosyal ortamına da adım atabilirsiniz.

Misfit Flash fiyatı
Tarzına önem veren özgür ruhluların her gün üzerinde taşımaktan mutluluk duyacağı Misfit Flash akıllı saatin satış fiyatı 175 TL.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir