Aksesuvarlar

Huawei’den kendi kablosuz kulaklık yuvasına sahip akıllı saat

Akıllı saat kullanıcılarının olmazsa olmaz aksesuvarlarından olan kablosuz kulaklıklar beraberinde şarj yuvasını veya koruma amaçlı yuvayı da yanında bulundurma zorunluluğu getiriyor. Huawei’nin yakında piyasaya sunmaya hazırlandığı akıllı saat farklı tasarımı sayesinde bu soruna yeni bir çözüm getirme iddiası taşıyor.

Yayınlanmış olan bir YouTube tanıtım videosunda, Huawei Watch Buds kablosuz kulaklıların hantalca bir akıllı saatin üst kapağının açılarak içindeki yuvaya yerleştirilebildiği görülüyor. Videoda ayrıca yuva içerisinde kulaklıkları şarj etmeye yarayan temas noktalarının da olduğu fark ediliyor.

Böylelikle Huawei akıllı saatin, kullanılmadığı süre içerisinde kablosuz kulaklıkları şarj ettiği anlaşılıyor. Huawei’nin farklı tasarıma sahip bu akıllı saatinin ne zaman hangi koşullarda kullanıcıların beğenisine sunulacağı merakla bekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir