Aksesuvarlar

Çocukların boyunu lazer ile hassas şekilde ölçen cihaz

Lazer Ölçüm CihazıBüyümekte olan çocuğunuzun boyunu geleneksel bir şekilde duvara işaretle koyarak ölçmek hayatın çeşitli zorlukları ve problemleri listesinde pek de yukarıda yer almayabilir. Ancak tasarımcılar bu konu üzerinde düşünmüş ve çocuğunuzun boyunu lazer ile hassas ve kolay bir şekilde ölçmenin çözümünü üretmiş.

Magpie Tech firması tarafından bir Kickstarter kampanyası olarak başlatılan bu projenin ürünü önce yer hizasına koyularak bir tuşa basılmak suretiyle aktif hale getiriliyor ve ardından ölçülmek istenen yüksekliğe getiriliyor ve ölçüm kolayca gerçekleşmiş oluyor.

Lazer ÖlçmeKiko lazer ölçüm cihazı içerisindeki mikroişlemci yer hizası ve ölçülmek istenen yükseklik arasındaki farkı anında hesaplayarak kullanıcıyı bilgilendiriyor. 1.5 mm hassasiyetle ölçüm yapabilen cihaz ölçüm bilgisini LCD ekranı üzerinden görüntülüyor. Elde edilen ölçüm bilgisi Bluetooth bağlantı üzerinden akıllı telefondaki büyüme takip uygulamasına da pratik bir şekilde aktarılabiliyor.

Dolu bataryası ile 2.000 ölçüm yapabilen Kiko lazer ölçüm cihazı Kickstarter fonlamasında hedefine ulaşırsa fon desteğinde bulunanlara 99 USD fiyatla satışa sunulabilecek. Cihazın perakende satış fiyatı ise 129 USD olacak

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir