Aksesuvarlar

LG X-Boom ses sistemleri

LG, iki adet X-Boom solo model (OM7560 ve OM5560) ve CM9960 modeli olmak üzere, üç yeni, güçlü ses ve kablosuz bağlantı desteğine sahip X-Boom sistemini de CES 2016’da kullanıcıların beğenisine sunuyor. Her iki solo hoparlör modeli de tüm ses sistemini tek hoparlörde birleştirip, kalabalık partiler ve toplantılar için en yoğun ve kaliteli ses deneyimini sağlıyor.

LG X-Boom ses sistemleri

X-Boom’un Sampler Creator özelliği ise kullanıcılara istedikleri sesi akıllı telefonlarına kaydedip kablosuz bağlantı üzerinden X-Boom’a iletebilmelerini sağlıyor. Bu sayede dijital soundboard’a eklenen bu seslerin sonradan DJ’ler tarafından tek bir tuşla seçilebilmesi ve çalınabilmesi mümkün oluyor.

Tüm bu üç ürünün sahip olduğu eşsiz Party Thruster tuşu ise sistemin ses çıkışıyla kusursuz bir uyuma sahip, dikkat çekici, hafif ve çok renkli ışık gösterileri sunabilmelerini sağlıyor. Parlayan ışıkların sunduğu oldukça etkileyici görüntüler ve yüksek ses kalitesi ise her türlü partiyi unutulmaz bir hatıraya çeviriyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir