Aksesuvarlar

Google PixelBloc ile istediğiniz kadar powerbank

Google PixelBloc günümüz akıllı telefonlarının şarj ihtiyacına kullanıcıya yönelik bir çözüm sunuyor. PixelBloc ile dilediğiniz kadar gücü elde etmek size kalmış. İstediğiniz sayıda Google PixelBloc modülünü birleştirerek dilediğiniz kapasiteyi elde edebiliyorsunuz. Ya da tam tersine modülleri ayırarak farklı cihazları aynı anda gerektiği kadar güç ile ayrı ayrı şarj edebiliyorsunuz.

Bu kadar basit bir konsepte dayanan Google PixelBloc tasarımı günümüz kullanıcısının ihtiyaçlarına yeni bir bakış açısı getiriyor. PixelBloc, 2500mAh kapasiteli modüllerin bir araya gelmesiyle oluşuyor. Modüller birbirlerine USB-C port ile bağlanıyor. Google PixelBloc powerbank ana modülünde ise bir USB-C girişi ve iki adet USB-A girişi bulunuyor.

Kapasite arttırmak veya azaltmak için ana modüle ek modülleri bağlamak veya ayırmak yeterli oluyor, herhangi bir ek işlem gerekmiyor. Sistem otomatik olarak gerekli ayarlamaları yapıyor. Google PixelBloc sistemi ardışık çalışıyor. Yani modüller birleştirildiğinde önce ana modül şarj oluyor ve sonra ardı sıra işlem devam ediyor.

Böylece hangi modülün dolu hangisinin boş olduğunu kolaylıkla anlayabiliyorsunuz. PixelBloc powerbank sistemini kullanarak bir cihazı şarj ederken de enerji önce ana modüle en uzak modülden alınıyor ve böylece enerji sondan ana modüle doğru alınarak devam ediyor.

Kullanıcının modüllerin birbirine sağlıklı bir şekilde bağlı olup olmadığını anlaması için modüllerin bağlantısında bir kilit sistemi tasarlanmış. Bir LED ışık bağlantının olup olmadığını gösteriyor. Son derece esnek bir kullanıcı deneyimi sunan Google PixelBloc ile modülleri ayrı ayrı kullanabiliyorsunuz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir