Aksesuvarlar

LG Music Flow P7 kablosuz hoparlör ile müzik hep yanınızda

LG Music Flow P7 hoparlörLG Electronics, ilk olarak CES 2015’te tanıttığı Music Flow serisiyle tüm müzikseverlerin kalbini kazanıyor. Serinin en dikkat çekici ürünlerinden olan Music Flow P7, oldukça kolay taşınabilmesi ve üstün ses kalitesiyle müziğinizi istediğiniz her ortama taşıyabilmenize olanak tanıyor.

LG Music Flow P7 Bluetooth hoparlör özellikleri
LG Music Flow P7, içinde bulunan LG Auto Sound Engine ve iki pasif radyatör sayesinde tüm dinleme seviyelerinde boyutlarından beklenmeyecek kadar etkili bir ses ve netlik sunuyor. Küçük ve kompakt tasarımı sayesinde oldukça kolay taşınabilen Music Flow P7 kablosuz hoparlör şarj edilebilen lityum-iyon bataryasıyla 10 saate kadar kullanım süresi sağlıyor.

Aynı anda üç farklı Bluetooth cihaza bağlanabilen Music Flow P7, bu cihazların arasında sorunsuz şekilde geçiş yapabiliyor. Sahip olduğu çift taraflı hoparlör ile hem stereo, hem de twin modu kullanarak iki kat ses performansı elde edilebiliyor. Aynı zamanda evinizde bulunan LG TV’nize birden çok Music Flow P7 Bluetooth hoparlörü kablosuz olarak bağlayarak bir ev sinema sistemi oluşturmanın yanında ses senkronizasyonunun da keyfini çıkarabilirsiniz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir