Akıllı Telefonlar

Xiaomi Mi Note ve Mi Note Pro akıllı telefonlar tanıtıldı

Xiaomi yeni Mi Note ve Mi Note Pro telefonlarını resmen duyurdu. 5.7 inç ekrana sahip Xiaomi Mi Note akıllı telefonun cam ve alüminyum malzemeden gövdesi ile dört çekirdek işlemcisi ve 3080 mAh kapasiteli pili bulunuyor.

Xiaomi Mi NoteXiaomi Mi Note özellikleri
6.95 mm inceliğinde cam ve alüminyum malzemeden gövdeye sahip Xiaomi Mi Note akıllı telefonda 5.7 inç Full HD ekrana, optik görüntü sabitleyici ve iki tonlu LED flaş ile f/2.0 diyafram değeri destekli 13 megapiksel çözünürlüklü arka kameraya ve 4 megapiksellik ön kameraya yer verilmiş. Xiaomi Mi Note telefonun ön yüzünde 2.5D kavisli cam ve ön yüzünde de 3D cam malzeme kullanılmış. Çift SIM kartı yuvası bulunan Xiaomi Mi Note dört çekirdekli 2.5GHz Qualcomm Snapdragon 801 işlemci ve 3GB RAM beleğe sahip.

Xiaomi Mi Note Pro

Xiaomi Mi Note Pro akıllı telefon
Xiaomi’nin Apple’ın iPhone 6 Plus ve Samsung’un Galaxy Note 4 modellerine rakip olarak tasarladığı diğer modeli Mi Note Pro ise Xiaomi Mi Note ile ayı tasarıma ve benzer teknik özelliklere sahip. Xiaomi Mi Note Pro akıllı telefonun 2560 x 1440 piksel çözünürlükte QHD ekranı, sekiz çekirdek Qualcomm Snapdragon 810 işlemcisi, 4GB RAM belleği ve 64GB dahili hafızası bulunuyor.

Xiaomi Mi Note akıllı telefon

Xiaomi Mi Note ve Mi Note Pro satış fiyatları
Xiaomi’nin önümüzdeki hafta piyasaya sunulacak olan yeni akıllı telefonu Mi Note’un 16GB versiyonun fiyatı 371 USD ve 64GB versiyonun fiyatı da 451 USD. Xiaomi Mi Note Pro telefon mart ayından itibaren 532 USD fiyatla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir