Aksesuvarlar

Logitech Millenium Falcon oyun faresi

Logitech G502 X Plus oyun faresini yeterince mükemmel bulmayanlar için üretici firma özellikleri geliştirerek daha iyi bir versiyonunu oyunseverlerin beğenisine sundu. Star Wars telifi çerçevesinde geliştirilen yeni versiyon Millenium Falcon dikkatleri üzerine çeken bir tasarıma sahip.

Adeta bilim kurgu filminden fırlamış bir uzay gemisine benzeyen tasarımı ile dikkat çeken Logitech Millenium Falcon oyun faresi beyaz ve gri renkler üzerindeki kırmızı dokunuşlarla oldukça estetik bir duruşa sahip. G502 X Plus Millennium Falcon Edition oyun faresi elit oyun meraklıları için tasarlanmış bir model. 100 – 25,600 dpi arası değerleri ve 400 IPS maksimum hızı ile son derece hassas bir tepkime hızı sağlıyor.

Ayrıca yeni Logitech G502 X Plus Millenium Falcon oyun faresinin üzerinde 13 adet programlanabilir tuş da bulunuyor. Kullanıcılar bu tuşları ihtiyaçlarına uygun olarak diledikleri şekilde programlayabilme özgürlüğüne sahip oluyorlar. Logitech Millenium Falcon oyun faresinin 120 saat pil ömrü de dikkat çekici.

Satış fiyatı 159.99 dolar olan Millenium Falcon oyun faresi eşliğinde özel fare altlıkları da oyunseverlerin tercihine sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir