Aksesuvarlar

Yeni Samsung Quantum Dot kavisli monitörler

Samsung, CES 2017 Fuarı’nda eğlence amaçlı ekran görüntüleme pazarındaki yeni CH711 Quantum Dot kavisli monitörünü tüketicilerin karşısına çıkaracak çıkarıyor. Samsung’un yeni CH711 Quantum Dot kavisli monitörü, oyun tutkunları düşünülerek tasarlandı. 27 ve 31,5 inç’lik seçenekleri bulunan ve 2017 yılında piyasaya sürülmesi planlanan CH711, izlenen içerik fark etmeksizin canlı ve çarpıcı resim kalitesi sunuyor.

Samsung Quantum Dot monitör özellikleri
1.800R değerinde kavis ve ultra geniş 178 derecelik görüş açısına sahip CH711, odanın neresinde olursanız olun içeriğin net bir şekilde görünür olmasını sağlıyor. Ergonomik tasarımı tam bir konfor için izleyenlerin monitörün yatay ve dikey konumunu ayarlamasına olanak tanıyor. Neredeyse yüzde 125 sRGB renk kapsamı ve 2.560×1.440 WQHD çözünürlük desteği ile CH711, her mesafeden detaylı renk görünümü için standartları değiştiriyor.

Quantum Dot kavisli monitörler
Özellikle profesyonel ve tutkulu oyuncular için tasarlanmış 24 ve 27 inç’lik CFG70 kavisli monitörleri, ideal oyun deneyimi yaratmak için Samsung’un Quantum Dot resim teknolojisinin görsel zarafetini kavisli monitörlerin ultra geniş görünümü ile birleştiriyor. CFG70, ‘Gaming UX’ kullanıcı arayüzü gibi bir dizi oyuncu dostu özelliğin yanı sıra FPS, RTS, RPG ve AOS oyun türlerinin her biri için resim sunumunu optimize etmek üzere gelişmiş kalibrasyon seçenekleri sunuyor.

Samsung kavisli monitörler
1.500R değerinde kavis ve ultra geniş 21:9 en-boy oranına sahip CF791 Quantum Dot kavisli monitör, iş için kullanılırken de rakipsiz bir netlik ve detay sunarak bir o kadar iyi performans sağlıyor. Yan Yana Resim (PBP) teknolojisini kullanarak kullanıcılar, her tür bağlı HDMI’dan veya DP giriş kaynağından içerikler yükleyebilir ve bunu ekranın herhangi bir yerine yerleştirebilirler. Tamamlayıcı Resim İçinde Resim (PIP) işlevi de kullanıcıların, çözünürlük veya görsel kalite kaybı olmadan içeriği küçültüp ekranın herhangi bir yerine yerleştirmesine olanak tanıyor. Ek olarak entegre yükseklik ayarlı stant, ergonomik konfor sunuyor ve CF791’i her tür çalışma istasyonu veya ofis ortamı için ideal kılıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir