Tasarım Ürünler

Geleneksel tasarımdan farklı bir robot tekerlekli sandalye

En gelişmişleri de dâhil olmak üzere çoğu tekerlekli sandalye geleneksel bir tasarıma sahiptir. Tekerlekli sandalyeler temelde bir sandalye ve tekerleklerden oluşur. Yataktan sandalyeye oturmak gibi işlemler pek de kolay olmaz.

Rodem robotik tekerlekli sandalye benzeri soruların çözümü olmaya aday bir model. Klasik klasik tekerlekli sandalyelerden çok farklı olarak ata biner gibi üzerine oturulan bu model kullanıcıyı hafif öne eğilir bir pozisyonda tutarken diş fırçalama, kahvaltı hazırlama ve benzeri işlemeli kolaylıkla gerçekleştirme imkanı tanıyor.

Akıllı telefon ile tekerlekli sandalye kontrolü
Rodem robotik tekerlekli sandalye akıllı telefon üzerinden kumanda ve kontrol edilebiliyor. Akıllı telefonunu aracılığıyla tekerlekli sandalyeyi yatağınızın kenarına çağırabiliyor ya da gece yolunuzun üzerinden çekilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Tek bir şarj ile 8 saate varan kullanım süresine sahip olan Rodem tekerlekli sandalye saatte 6 kilometreye yakın bir hız yapabiliyor. Japonya’da satışa sunulmuş durumda olan Rodem robotik tekerlekli sandalyenin fiyatı 8.700 USD.

 

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir