Projeksiyon Cihazları

Dünyanın en küçük ve en hafif 4K lazer projektörü

Canon’dan dünyanın en küçük ve en hafif 4K projektör serisi. Kompakt, parlak ve yüksek çözünürlüklü Canon XEED 4K600Z projektör 6000 lümen kapasitesiyle üstün kalite ve net görüntüleme sunuyor. Cihaz, tasarım, eğitim, sunum gibi profesyonel ortamlar için en ideal görüntüleme seçeneği olacak gibi görünüyor.

Canon 4K lazer projektörü
4096 x 2400 kapasiteli doğal 4K çözünürlüğü, inanılmaz görüntü parlaklığı, LCOS ve AISYS iyileştirmesine sahip uzman Canon optikleri sayesinde XEED 4K600Z projektör, detayları net göstermesi ve renkleri birebir gerçek hayattan almasıyla izleyicisini şaşırtıyor.

Tüm üst sınıf simülasyon ortamları için ideal olan cihaz, sahip olduğu asgari ilan eğriliği ile hareket bulanıklıklarını da azaltıyor. 1.34-2.35:1 yansıtma oranı sunarken, net odaklanmasını her ortamda yapabiliyor.

Kompakt boyut, kullanım kolaylığı ve bağlantı kapasitesi
Lens dahil sadece 26 kg. ağırlığında olan Canon XEED 4K600Z, kendi sınıfında dünyanın en küçük ve en hafif doğal 4K lazer projektörü kabul ediliyor.

Kurulum süreci de kısa sürede yapılan cihaz, çok sayıda programlanabilir ayarı ile gece, gündüz kesintisiz çalışabiliyor, bağlantısı iOS cihazlar üzerinden Wi-Fi ile yapılabiliyor ve dikey modda kullanılabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 4

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir