Kulaklıklar

Philips SHB5500BK Bluetooth özellikli kablosuz kulaklık

Philips SHB5500BK kablosuz kulaklık

Philips’in Bluetooth özellikli SHB5500BK kablosuz kulaklıkları kabloları ortadan kaldırıyor, konforlu ve kaliteli ses deneyimini sizlerle buluşturuyor. Philips SHB5500BK yumuşak tamponlu kulaklıklarıyla, kulaklığın ağırlığını hissetmeden müziğinizi istediğiniz her yere götürmenizi sağlıyor.

Philips SHB5500BK özellikleri
Philips’in SHB5500BK kablosuz kulaklığı güçlü ses ve net bas için 32 mm yüksek yoğunlukta sürücülere sahip. Ayrıca ayarlanabilir kulaklıklarıyla daima başınıza uyacak şekilde tasarlandı. Eşsiz bir Bluetooth deneyimi yaşamanızı sağlayan Philips SHB5500BK kablosuz kulaklıkta net bir müzik keyfi için kulaklıklarınızı herhangi bir Bluetooth cihazı ile eşleştirmeniz yeterli.

Philips SHB5500BK kablosuz kulaklık
Arkası kapalı tasarımı sayesinde müziği dış seslerden ayrı tutan kulaklık Philips SHB5500BK, müziğin tadını en ince ayrıntıları ve dinamik basıyla çıkarmanıza olanak tanır. Bluetooth kulaklıklarınız, hareket halindeyken size en iyi deneyimi sağlayacak şekilde kolay taşınabilir ve saklamak için katlanabilir. SHB5500BK, kulaklık parçalarının kolaylıkla hareket ettirilmesini sağlayan menteşeler de dahil olmak üzere özenle tasarlandı.

Philips SHB5500BK kulaklık fiyatı
Philips’in SHB5500BK güçlü basa sahip kablosuz Bluetooth kulaklığı 199,90 TL’den satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir