Aksesuvarlar

Huawei Watch akıllı saat

Huawei Watch

Android Wear işletim sistemiyle akıllı saat dünyasına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Huawei Watch Dünya Mobil Kongresi’nde tanıtıldı. Uzun yıllardır kullanılan klasik yuvarlak hatlara sahip kol saati görselliğinde tasarlanan ve dayanıklı yapısıyla dikkat çeken Huawei Watch tam dokunmatik 1,4 inç ekranında 400×400 piksel çözünürlüğü, paslanmaz çelik gövdesi, safir kristal ekranı, dâhili kalp ve hareket sensörüyle öne çıkıyor.

Huawei’nin giyilebilir teknoloji kategorisindeki ilk ürünü olan Huawei Watch akıllı saat 130 farklı komponentten üretilmiş. Çizilmelere ve hava koşullarına dayanıklı paslanmaz çelik yapısıyla Huawei akıllı saat benzer ürünlere göre yüzde 40 daha dayanıklı.

Huawei akıllı saat

Android Wear işletim sistemi sayesinde SMS, e-posta, takvim uygulamaları ve telefon yanıtlama seçenekleri sunan Huawei Watch akıllı saat 1,2 Ghz’lik hıza, 512 MB RAM belleğe, 4GB depolama kapasitesine ve Bluetooth 4.1 bağlantıya sahip.

Huawei Watch akıllı saatte spor tutkunları için özel olarak geliştirilen ölçüm seçenekleri, kalp sensörü, hareket sensörü ve barometre bulunuyor. Kullanıcılar ayrıca yakılan kalorilerden kalp atış oranına, tırmanma yüksekliğinden adım sayısına ve kat edilen mesafeye kadar birçok değeri Huawei Watch ile kolayca takip edebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir