Telefon Uygulamaları

Periscope uygulaması artık Android cep telefonlarında

Periscope Android uygulaması

Twitter, kullanıcılara cep telefonu aracılığıyla canlı yayın deneyimi yaşatan Periscope’u, Android cihazlar için de kullanıma sundu. Geçtiğimiz aylarda resmen kullanıcıların hizmetine sunulan ve büyük ilgi gören Periscope uygulaması şimdi  de Android cep telefonlarında. Uygulama, Android kullanıcılarının yabancılık çekmeyeceği modern bir tasarıma sahip.

Periscope Android uygulaması
4.4 KitKat ve üstü versiyonu kullanan Android sahipleri Periscope uygulamasını Google Play’den indirebiliyor. Android’deki Periscope uygulaması, Periscope kullanıcılarının sevdiği her bir özelliğe sahip: Özel veya herkese açık yayınlar yapın, sadece takip ettiklerinizden yorum kabul edin ve kalp göndererek veya sohbet ederek bir Periscope yayıncısıyla iletişime geçin.

Sadece Android’e özel Periscope özellikleri
• Android kullanıcıları bildirim ayarları üstünde kontrole sahip. Bu bildirimler, Twitter’da takip ettiğiniz biri Periscope’ta ilk kez aktif olduğunda “İlk Yayın Bildirimi”, Periscope’ta takip ettiğiniz biri bir başkasının yayınını paylaştığında“Paylaşma Bildirimi” adıyla adlandırılmış.
• Android’deki Periscope, yayın izlerken sizi biri aradığında veya size biri mesaj attığında kesilen yayını kaldığınız yerden izlemenizi sağlayan “Tekrar Başlat bildirimi” seçeneğini sunuyor.
• Android’deki Periscope kaldığınız yerden devam etmenizi kolay hale getiriyor.
• Yayıncının herhangi bir dosya yüklemesine gerek kalmadan, replay’ler kayıta alınıyor. Bu da yayıncılara zaman kazandırıyor ve telefondaki değerli telefon haznesini korumanıza yardımcı oluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir