Aksesuvarlar

TomTom Rider ile motosiklet sürücüleri en virajlı rotayı seçebilecek

Rider

TomTom, motosiklet sürücülerinin merakla beklediği Yeni Rider modelini tanıttı. Motosiklet sürücüleri ilk defa kendi adrenalin dolu serüvenlerini yaratacakları virajlı ve kavisli yolları seçebilecekler. Bu özellik ile sürücüler viraj seviyesini seçip sıkıcı düzlüklerden kurtulacaklar.

Yeni TomTom Rider sürücülere yeni rotalar keşfetmelerine yardımcı oluyor. Haritadan basitçe bir yer seçtiğinizde TomTom Rider size en heyecan verici yolculuğu öneriyor. Motosikletçiler gezi serüvenlerini yaratıp arkadaşlarıyla paylaşarak ve direkt TomTom Rider’larına yükleyerek heyecanlı bir yolculuk oluşturabiliyor.

TomTom RiderBluetooth ile ses talimatı
TomTom Rider’ın yenilikçi döner montajı, portre görünümüne geçerek sürücülere önlerindeki virajları daha fazla görebilmelerini sağlıyor. Kullanımı kolay bir ürün olan TomTom Rider’ın interaktif ekranı yeni yerleri keşfetmeyi kolaylaştırıyor. Kulaklık veya kasklara aktarılmış Bluetooth etkin ses talimatları ise motosikletçilere sürüş keyfini çıkarmaları için daha fazla özgürlük tanıyor.

TomTom Rider Nisan 2015’den itibaren satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir