Giyilebilir Teknoloji

Ring One akıllı yüzük

Akıllı telefonların akla ilk gelen yan teknolojik ürünü epeydir akıllı saatlerdi ancak giyilebilir teknoloji alanındaki yenilikler artık bu tercihleri değiştiriyor gibi. Bu teknolojinin en son temsilcilerinden Ring One akıllı yüzük sağlık durumunuzu ve fitness rutinlerinizi takip ediyor, uykunuzu izliyor ve hatta basit bir dokunuş ile NFC temassız ödeme yapmanıza imkan tanıyor.

Ring One akıllı yüzük akıllı saatler gibi ekrana sahip olmayabilir ancak kullanıcının kalp ritmindeki en ufak hareketlilikleri ve vücut sıcaklığındaki en küçük değişiklikleri takip ediyor ve uykunuzun 4 aşamasını da yakından izliyor. Bir akıllı saate kıyasla yüzde 80 daha küçük boyutlarda olan Ring One akıllı yüzük akıllı saatlerin yaptığı işlerin yüzde 99’unu gerçekleştirebiliyor.

Parmağınıza normal bir yüzük gibi takabileceğiniz Ring One şaşırtıcı teknolojik özellikleri bünyesinde barındırıyor. Ring One yüzüğün dönene kadranı aracılığıyla kalp ritim takip sisteminden fitnes takipe, uyku takibinden NFC temassız ödeme ve hatta uzaktan kumanda ile otomobilinizin kilidini açma gibi çeşitli modlar arasında geçiş gerçekleştirilebiliyor.

Ring One akıllı yüzükte optik RGB sensör, sıcaklık sensörü, giroskop ve hız ölçer gibi fonksiyonlar da mevcut. Pili bir haftaya kadar kullanım süresi sunan akıllı yüzüğün titanyum ve medikal epoksi malzemelerinden üretilmiş gövdesi hem anti-alerjik bir yapı ve hem de bir akıllı saate göre 10 kat daha hafif bir gövde elde edilemsini sağlamış.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 2

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir