Aksesuvarlar

Apple iPod Touch 16 GB

Apple canlı renklere ve 5 megapiksel iSight kameraya sahip 16 GB iPod touch’ın 579 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu duyurdu. Tüm iPod touch ürün grubunda 1080p HD video kaydı özelliğine sahip 5 megapiksel iSight kamera, 4 inç parlak Retina ekran, Apple’ın A5 çipi ve FaceTime kamera bulunuyor.

iPod Touch 16 GB
Apple iPod Touch 16 GB özellikleri
200’ün üzerinde özellik sunan iOS 7 işletim sistemine sahip Apple iPod Touch 16 GB’daki fotoğraflar uygulaması fotoğraflarınızı zamana ve yere göre otomatik olarak düzenleyebileceğiniz yollar sunuyor. iCloud Fotoğraf Paylaşımı ile fotoğraf ve videolarınızı istediğiniz kişilerle kolayca paylaşabilir, arkadaşlarınızın ve ailenizin yorumlarını alabilir ve herhangi bir iPhone, iPad, iPod touch, Mac veya PC’den istediğiniz zaman paylaşılan yayınlarına erişebilirsiniz. Tüm iPod touch ürün grubu bu sonbaharda çıkacak iOS 8’i de destekleyecek.

Apple iPod Touch 16 GBApple iPod Touch fiyatları
iPod touch ultra ince ve hafif anodize alüminyum tasarımıyla pembe, sarı, mavi, gümüş rengi, uzay grisi ve kırmızı renklerinde geliyor. iPod touch’ın 16 GB modeli 579 TL’den, 32 GB modeli 699 TL’den, 64 GB modeli 849 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir