Akıllı Telefonlar

Doogee S88 Plus zor şartlara dayanıklı sugeçirmez cep telefonu

Doogee S88 PlusSağlam ve dayanıklı akıllı telefonları ile bilinen Doogee’nin yeni versiyon modeli daha yüksek bellek ve özellikler sunuyor. Yeni Doogee S88 Plus akıllı telefon süper sağlam ve dayanıklı özellikleri ile zorlu koşullarda kullanmak için en iyi seçeneklerden.

Doogee sugeçirmez cep telefonuÜretici firmanın en başta gelen yüksek koruma özelliği telefonun dikkat çeken yönlerinden. Bununla birlikte telefonun RAM belleği önceki S88 Pro modeline göre 6 GB seviyesinden 6 GB’a yükseltilerek Android uygulamaların daha rahat çalışması hedeflenmiş.

S88 PlusTelefonun performansı da geliştirilmiş ve cihazda üç lense yer verilmiş. Samsung imzalı 48 MP + 8 MP + 8 MP üç adet lens ve sanal zeka desteği fotoğraf ve videoların eskiye kıyasla çok daha iyi çekilebilmesini sağlıyor. HDR çekim de yapabilen Doogee S88 Plus ile ultra geniş açı çekim yapılabilirken optik zuma ise yer verilmemiş.

Doogee S88 Plus akıllı telefon bu serideki diğer tüm modeller gibi tamamen sugeçirmezlik, toz geçirmezlik gibi çevre etkenlerden koruma özelliklerinin yanı sıra ciddi anlamda darbe ve düşmelere de dayanıklı.

Doogee dayanıklı ve sağlam cep telefonuİki metreye kadar derinlikte su geçirmeyen Doogee S88 Plus akıllı telefon 1.5 metre yüksekten düşmelere de dayanıklı bir yapıya sahip. Bataryası 10.000 mAh kapasiteli olan dayanıklı ve sağlam Doogee S88 Plusakıllı telefon bekleme modunda 470 saate varan bir süre sunuyor.

Tüm bu sağlam ve dayanıklı özellikleri bünyesinde barındıran Doogee S88 Plus akıllı telefon 349.98 USD satış fiyatı ile yeşil, turuncu ve siyah renk seçenekleri sunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir