Akıllı Telefonlar

ZTE yeni Kis ve Blade akıllı telefonlarını tanıttı

ZTE, Berlin’de gerçekleştirilen IFA 2014’te üç yeni inovatif ve şık akıllı telefonunu tanıttı.

ZTE Kis 3 Max
Optik açıdan birbirinin aynısı ve ekstra ince akıllı telefonlar Blade Vec 3G ile Blade Vec 4G, zarif ve modern tasarımlarının yanı sıra oyun oynamak, fotoğraf ve video çekmek ya da sadece internette gezmek için mükemmel 5 inçlik HD ekranlarıyla kullanıcılar için oldukça cazip bir fırsat sunuyor. ZTE Kis 3 Max ise, akıllı telefonun gücünü, ulaşılabilir fiyat ile sunan ZTE Kis serisinin en yeni cihazı.

ZTE Blade Vec 4G cep telefonları online verilere kapsamlı ve hızlı erişim sunmakla kalmıyor, 13 megapiksel kamerasıyla mükemmel resim çekme ve yoğun tempo içerisinde bile bu verileri aile ve arkadaşlarınızla paylaşma imkânı da sunuyor. Cihaz, her bir çekirdeği 1.2 GHz’e kadar yükselebilen hıza sahip olmakla beraber, dört çekirdekli CPU’su bulunan Qualcomm Snapdragon 400 işlemci ve entegre LTE modem ile çalışıyor. 2300 mAh pili, uzun süreli çalışma garantisi sunuyor.

ZTE Blade Vec 4G
ZTE Blade Vec 3G, teknik iç yapısıyla da etkileyici bir telefon. 2300 mAh pili, akıllı telefon kullanıcısının istediği her şeyi yapabilmesi için gerekli pil ömrünü sunuyor. 8 megapiksel çözünürlüklü kamera resim çekmeyi büyük bir zevk haline getirirken, 5 megapiksellik ön kamerası ise kullanıcıların video sohbetlerini yapabilmelerine veya selfie’lerini ekstra kaliteli çekebilmelerine olanak sağlıyor.

Sadece 9.1 milimetrelik akıllı tasarıma sahip ZTE Kis 3 Max, standart FWVGA 4,5’’ ekran ve 5 megapiksel kamera donanımıyla parlak ve canlı fotoğraflar çekme olanağı sunuyor. Kullanıcının 2 megapiksel ön kamera ile kendi resmini çekebildiği ZTE Kis 3 Max akıllı cep telefonu ayrıca panoramik ve seri çekim gibi çeşitli özelliklere de sahip. 1.3 GHz çift çekirdekli işlemci ve Android 4.4.2 Candy Bar işletim sistemi kullanıcıya hızlı ve sorunsuz bir akıllı telefon deneyimi yaşatıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir