Akıllı Telefonlar

Oppo’dan üç farklı ekran boyutu sunan akıllı telefon

Oppo akıllı telefonKatlanabilen telefon konsepti geçtiğimiz sene içerisinde telefonseverlerin beğenisine sunulmuştu ve farklı firmaların katlana telefon tasarımları kullanıcı ile buluşmuştu. Ancak bu telefonlar sadece ikiye katlanan modellerdi. Oppo’nun yeni tasarımında ise akıllı telefonun ekranı kullanıcının dileğine ve ihtiyacına göre üçe katlanabiliyor.

Oppo akıllı telefon ekranOppo’nun yeni akıllı telefon konsepti kullanıcıya üç farklı ekran boyutu sunuyor. Çinli telefon üreticisi Oppo’nun yeni Oppo kapaklı telefon konseptinde cihaz kapalı hali ile 54 x 86 mm yani bir kredi kartı ölçülerine inebiliyor.

Telefonun ikinci ekranı açıldığında 40 mm boyutlarında ikinci bir ekran devreye giriyor. Bu ekranda saat, bildirimler, arama geçmişi ve müzik çalar arayüzü gibi en temel fonksiyonlar yer alıyor. Üçüncü kat ekran açıldığında ise görüntüye 80 mm ölçülerinde bir ekran devreye giriyor. Bu ekran da fotoğraf çekimi, video arama ve oyun oynama amaçları için kullanıcıya geniş bir alan sunuyor.

Oppo cep telefonuOppo telefonun üçüncü ve son kat ekranı açıldığında, çoklu görevlere imkan tanıyan oldukça geniş bir görüntü sağlayan ekran yapısı ortaya çıkıyor. Bu ekran ile panoramik fotoğraf çekebilir, ekranın her iki yanında kontrol tuşları kullanarak oyun oynayabilirsiniz.

Üç ekranlı Oppo cep telefonuOppo’nun henüz konsept aşamasında olan bu akıllı telefon tasarımı uygulama tasarımcıları ve kullanıcı deneyimi açısından yeni olanaklar sunabilir. Bu konseptin üretimine karar verildiği takdirde üç ekranlı katlanabilen Oppo akıllı telefonu ancak 2021 sonuna doğru raflarda görebiliriz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir