Bilgisayarlar

Mediaworkstations 64 çekirdek işlemcili taşınabilir bilgisayar

Günümüzde masaüstü bilgisayarlar ile mobil bilgisayarlar arasındaki performans farkı hâlâ devam ediyor. Yüksek performansı taşınabilir bilgisayar seviyesinde talep edenler için Mediaworkstations a-XP çanta bilgisayar gibi ürünler bu yüzden kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Yaklaşık 10 kg ağırlığındaki Mediaworkstations a-XP taşınabilir bilgisayar AMD’nin 64-çekirdek 3990X Threadripper işlemcisine ve Nvidia görüntü işlemcisine sahip. Mikro ATX kasaya sahip olan Mediaworkstations a-XP taşınabilir bilgisayar üzerindeki tutamak sayesinde hantal bir laptop gibi görünmesine rağmen pratik şekilde taşınabiliyor.

Mediaworkstations a-XP hantal gibi görüntüsü ile estetik meraklılarına hitap etmese de işlem gücü ve yüksek performansı sayesinde farklı bir kesime yönelik olarak tasarlanmış. Medya ağırlık, görsel efektler ve CAD benzeri işlemleri yoğun olarak kullananlar bu bilgisayar ile işlerini son derece hızlı ve kesintisiz biçimde gerçekleştirebiliyor.

Mediaworkstations a-XP taşınabilen bilgisayara ihtiyaca göre farklı seçeneklerle sahip olmak mümkün. Cihazın en güçlü ve zengin versiyonu 30.000 USD üzerinde fiyata sahipken daha basit ve mütevazı bir versiyonuna 8.000 USD fiyatla sahip olabilirsiniz.

Taşınabilir Mediaworkstations a-XP bilgisayar Linux ve Windows 10 işletim sistemi seçenekler sunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 7

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir