Aksesuvarlar

ZTE Nubia Alpha esnek ekranlı akıllı saat

Katlanabilir telefon modellerinin peş peşe tanıtıldığı bugünlerde bir firma da esnek ekranlı akıllı saati ile öne çıkıyor. ZTE Nubia Alpha akıllı saat 4 inç büyüklüğünde bileği saran esnek OLED ekrana sahip.

Nileği saran ince uzun esnek ekranlı ZTE Nubia Alpha akıllı saatin ekran görüntü oranı 36:9 ve çözünürlüğü ise 960 x 192 piksel. Snapdragon Wear 2100 işlemciye sahip esnek ekranlı akıllı saatin 1 GB RAM belleği ve 8 GB veri depolama kapasitesi bulunuyor.

Kendine özel işletim sistemine sahip bu akıllı saat 500 mAh kapasiteli pili ile iki güne varan kullanım süresi sunuyor. Akıllı saatin eSIM destekli versiyonu sesli arama ve 4G LTE bağlantı özellikleri sayesinde bir telefon gibi de kullanılabiliyor. Saatin diğer versiyonu ise akıllı telefona Bluetooth ve WiFi kablosuz bağlantı üzerinden bağlanabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir